PurpleBusiness

Bedrijfs- And Managementsconsultants Dordrecht
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Eikenlaan 11 Kaart
Plaats
3319 SC  Route Dordrecht
Telefoon
06 53522535
E-Mail
info@purplebusiness.nl
Website

Informatie

Wij richten ons op groei voor uw praktijk of bedrijf, ongeacht het economische klimaat, oa met een effectief marketingconcept. Als u serieus bent om meer omzet EN meer winst te genereren met uw organisatie, dan gaan wij u hierbij helpen! Wij werken vanuit de kracht van u en uw medewerkers, zorgen voor een juiste match to market. People, Passion, Profile, Profit en Performance staan bij ons centraal, met de focus op rendementsverbetering. Met ons uniek marketingconcept organiseert u een extra inkomstenbron voor uw bedrijf en ook voor uzelf. Wij bieden u een turnkey programma aan, waarmee u direct succesvol aan de slag kunt gaan. Wij helpen u overzicht te bewaren en grip op de zaak te houden. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Het is de moeite waard. PurpleBusiness.nl INSPIREREND.DOELGERICHT.CONCREET

PurpleBusiness is gevestigd op Eikenlaan 11 . Het volgende wordt aangeboden: Bedrijfs- And Managementsconsultants In Dordrecht zijn er 69 andere Bedrijfs- And Managementsconsultants. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords vrijblijvend kennismakingsgesprek, agendaplanning, bedrijfsadvies voor het mkb, financieel management, klankbordgesprekken, Klanttevredenheidsonderzoek, optimaliseren bedrijfsvoering, personeelsmanagement, Plan van aanpak, praktijkadvies medische sector, quick scan.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over PurpleBusiness

Give stars
Logo

Categorieën

Bedrijfs- And Managementsconsultants
0653522535 06-53522535 +31653522535

Kaart Eikenlaan 11

Loading map...