Kleinschalige Kinderopvang Hinkie-Pinkie

Kinderopvang Dordrecht
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Geldelozepad 88 Kaart
Plaats
3311 WG  Route Dordrecht
Telefoon
06 40999365
E-Mail
hinkie-pinkie@hotmail.com
Facebook
KleinschaligeKinderopvangHinkiePinkie
Website

Informatie

Ik ben Silvia Pinkster en getrouwd met John en moeder van 2 kinderen. een dochter en een zoon. Ik werk sinds 1998 als gastouder in het centrum van Dordrecht. Na eerst 12 jaar in de zorg gewerkt te hebben heb ik besloten om gastouder te worden en ben ik thuis begonnen met opvang van kleine kinderen. Wat heel klein begon is ondertussen uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf en is een professionele kleinschalige vorm van kinderopvang geworden. Dit alles in samenwerking met Gastouderbureau ZIEZO in Papendrecht. Naast mijn eigen kinderen vind ik het heerlijk om kleine kinderen in huis te hebben. Ze brengen leven in huis en ze houden mij jong van geest. Voor het kind is de kleinschaligheid prettig want het krijgt individuele aandacht en de rust, reinheid en de regelmaat waar een jong kind juist nog extra behoefte aan heeft. Tevens wordt er gewerkt met een VVE programma (Voorschoolse Vroegtijdige Educatie) van Kiki training & coaching waardoor de kinderen een goede aansluiting hebben voor het basisonderwijs. Er is bij ons geen wachtlijst en uw kind is direct te plaatsen. Ik werk samen met gastouderbureau Ziezo die graag voor u een gratis offerte zal opmaken. We bieden u flexibele dagopvang, waarin ook de mogelijkheid bestaat van dagen te wisselen zonder extra kosten. Wij bieden zowel baby als peuteropvang.Tevens is er voor de kinderen een slaapruimte aanwezig. En de baby's / peuters worden bij ons zoveel mogelijk in hun eigen slaap en eet ritme gehouden. Dit alles in een huiselijke sfeer die je van een gastouderopvang mag verwachten, en wat voor het kind de knusheid van een groot gezin geeft. Waar je dingen op je eigen tempo mag leren en je leert delen maar ook waar je leert voor je zelf op te komen. Van maandag tot en met vrijdag wordt er dagopvang geboden tussen 7.00 en 18.00. Andere tijden of flexibele opvang zijn bespreekbaar. Er kunnen maximaal 5 kinderen per dag geplaatst worden in de leeftijd van 0 - 4 jaar. Wij hebben op het moment geen wachtlijst.

Kleinschalige Kinderopvang Hinkie-Pinkie is gevestigd op Geldelozepad 88 . Het volgende wordt aangeboden: Kinderopvang In Dordrecht zijn er 37 andere Kinderopvang. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Flexibele dagopvang, Gastouderopvang, Oppas, Commericiële kinderopvang, Gesubsidieerde kinderopvang, Kinderopvang via werkgever, Geen wachtlijst, Babyruimte / verschoontafel, Gratis offerte, Begane grond, Aparte slaapruimte baby's, Dagopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Particuliere kinderopvang, Periodieke oudergesprekken, Buitenspeelruimte, Slaapruimte, Speelruimte binnen, Gediplomeerd personeel, Medezeggenschap van ouders, Pedagogisch beleidsplan aanwezig.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Kleinschalige Kinderopvang Hinkie-Pinkie

Give stars

Openingstijden

Flexibele uren of dagen zijn bespreekbaar

Categorieën

Kinderopvang
0640999365 06-40999365 +31640999365

Kaart Geldelozepad 88

Loading map...